Winix - Filteri za prečišćavanje vode

Konačno i kod nas!


FLAŠA ZA PREČIŠĆAVANJE VODE, POGODNA ZA LJUBITALJE AKTIVNOG ŽIVOTA!


MOĆAN FILTER PREČIŠĆAVA SVE VRSTE VODE OSIM SLANE!

750ml
Lako se steže
Higijenski poklopac
Uklanja 99% neželjenih supstanci
Sistem filtracije koji je razvila NASA
Bez BPA
Ergonosmki dizajn
Ketridž filtrira 300l vode
Proizvedeno u Nemačkoj


Tretman vode


Kada je reč o pripremi vode za piće, u našoj ponudi filtera za vodu imamo široku lepezu rešenja.

Od osnovnog koje podrazumeva uklanjanje hlora i mehaničkih nečistoća iz vode, pa sve do sistema koji rade na principu reverzne osmoze.

Ovako pripremljena voda osim za piće, naravno koristi se i za kuvanje i pripremu svih vrsta namirnica u vašem domu.

Prednosti filtrirane vode su brojne:


Coway filter za vodu


 • Hladna i vruća voda
 • Lak za čišćenje
 • Eko režim
 • RO 1.0 filter
 • Savremen dizajn

Opcija vrele vode do 98 stepeni i hladne vode do 4 stepena ga čini izuzetno praktičnim pa nalazi primenu najčešće kod aktivnih domaćica i profesionalnih kuvara. Inox boja uređaja čini da se uklapa u većinu moderno opremljenih kuhinja, a tach dugme za istakanje vode čini sipanje vode zabavnim. Montira se na kuhinjski element ili radnu ploču. Servis se obavlja na svakih 6 meseci i podrazumeva zamenu pametnog predfiltera.

Servis je obavezan na svakih 8 meseci za vreme trajanja garancije

NOV PROIZVOD U PONUDI

CENA: 144.000 dinara

Šta je reverzna osmoza?

Reverzna osmoza je proces koji se odvija pod određenim pritiskom i u kome dolazi do razdvajanja koncentrovanog rastvora na koncentrat sa jedne strane i rastvarač koji se propušta sa druge. Kada govorimo o vodi koncentrat su rastopljene materije koje se nalaze u njoj a rastvarač (permeat) je čista voda. Kao rezultat tretiranja vode postupkom reverzne osmoze dobijamo:

1. Otpadnu vodu - Koncentrat

2. Čistu vodu - Permeat
Postupkom reverzne osmoze iz vode se izdvaja do 99% rastvorenih materija. Reverzna osmoza nalazi svoju primenu kroz različite namene i kapacitete. Inicijalno je korišćena za dobijanje visokokvalitetne vode za piće, dok je danas postupak reverzne osmoze jedan od najekonomičnih postupaka za prečišćavanje vode a primena se ogleda u najrazličitijim granama industrije i oblastima života.
Cena: 84.000 dinara
 • Zdravstvo i medicina
 • Industrija hrane i pića
 • Auto industrija
 • Hemijska industrija
 • Vojna industrija
 • Ugostiteljstvo

Klasik filter za vodu

Čista, bistra i sveža voda.

Otklanja sve mehaničke nečistoće mehaničkim filterom koji menjamo na 6 meseci. Aktivni ugalj reguliše neprijatan miris, ukus, boju iz vode.

Bez peska, bez hlora, bez rđe,bez mulja!

Cena za singl: 30.000 dinara

Cena za duo: 36.000 dinara

Cena zamesnkih filtera za oba modela: 3600din

Hidro masažni tuš sa filterom


Tuš filter se koristi za preciscavanje /filtriranje vode za kupanje.Najbolje je da ga koriste oni kojima se kosa masti,imaju probleme sa pojavom peruti,crvenila,svraba ili opadanja kose kao I slabljenja korena kose izazvano nekim od problema a vrlo moguce I pojavom hlora.Uklanja hlorna jedinjenja iz vode.Od zacepljenja tusa -ne preciscene vode mulj,pesak,grdj,stare cevi,hlor to su najcesci uzroci.

Oslobadja negativne jone antioksidanse-poboljsava razmenu kiseonika u plucima,I pospesuje metabolicke funkcije.Emituje far –infra red zrake,povecava moca apsorpcije vode,snagu ciscenja I moc prodiranja,veoma je pogodan za dubinsko ciscenje koce I hidrataciju. Po njegovom sastavu kalcijum sulfite, KDF, magnetno aktivirane-biokeramicke granule, germanijum, kokosov karbon, mineralizatori… Savetujemo ga maloj deci I bebama decija koza zahteva najvise nege,onima sa osetljivom kozom,a mogu ga koristiti I u poslu frizeri pri jacanju korena kose.Dobro je da ga koriste oni koji su cesto u bazenima gde je pojacano prisustvo hlora I izbegnu svrab,crvenilo I opadanje kose.

Posle treninga,trcanja prvo idemo na tusiranje-kupanje to je pola zdravlja.Olaksanje za suvu kozu,manje ili bez iritacija za oci I glavu,zdravija,meksa koza,zastita pluca od stetnih isparenja topple vode-hlora,odstranjivanje ruznih mirisa.

Tus eliminise 99% hlora I teskih metala iz vode.Lagan za montazu.

Oslobadja znacajnu kolicinu vitamina C, koza postaje snaznija I elasticnija.Filter se koristi tako sto odsrafimo sredisnji deo I postavimo filter u pravcu ka masezeru ,zamena filtera na 6 meseci.Ima osam masaznih mlazeva.

Cena: 12.000 dinara

Filter omeksivac vode za veš mašinu i mašinu za pranje suđa

Tvrda voda izaziva talozenje kamenca,koji stvaraju probleme u radu uredjaja.Tvrda voda izaziva I vecu potrosnju struje kod aparata i vecu potrosnju praska za pranje.

Bez filtera ves posle pranja bude krut kod sudja se javljaju fleke-kamenac.

Ves posle pranja sa filterima bude meksi,cistiji postojaniji voda je bistrija ,cistija bez taloga u masini sve mehanicke necistoce zadrzavaju se u filteru sto se I vremenom moze videti.

Cena: 5.000 dinara
Filter cuva grejace,smanjuje potrosnju praska,struje 30%,ne treba vam kalgonit-soda bikarbona.Sastav fina vlakna sa sitom za zaustavljanje mehanickih necistoca,kristali-so za preciscavanje vode,kuglice kao omeksivac vode.Lagan za montazu jednostavnim zasrafljivanjem na crevo I ventil.Zamena granula od 6 meseci do 1 godine zavisnosti od koriscenja same masine-I vode.

OMNIA AQUA

„Zdravlje je lepota“!

OMNIA AQUA je filtracioni sistem za prečišćavanje pijaće vode sa ,,5+2” filtracionom formulom i CAL-MAG tehnologijom; filter je razvijen u saradnji sa stručnjacima iz laboratorije za fizičku-hemiju Instituta za nuklearne nauke „Vinča“.Svesni značaja optimalnog odnosa minerala u pijaćoj vodi za zdravlje celokupnog organizma, mi smo konstruisali OMNIA filter koji taj balans minerala obezbeđuju.

,,Zdravlje je u umerenosti, u balansiranom odnosu minerala u organizmu” poručuju stručnjaci, mi, u skladu sa našim motom, na to dodajemo:

,,Lepota je u zdravlju!”

100% SRPSKI PROIZVOD Cena: 12.000 dinara (3+1 rezervni filter)

Autentične OMNIA konture!OMNIA AQUA FILTRACIONI SISTEM je proizvod vrhunskog kvaliteta koji svojim izgledom i karakteristikama predstavlja pravi OMNIA dragulj. To je strogim naučnim metodama osmišljen, proizveden i testiran filtracioni sistem koji se, elegantnim dizajnom, savršeno nadovezuje na česmu stvarajući utisak (jedinstvene) celine.

Filter je valjkastog oblika širine približno 4,5 cm (4,5 cm na gornjem delu i 4 cm na donjem delu) i dužine 6,5 cm. Poklopac i zatvarač filtera su srebrne boje, dok je telo filtera mlečno bele boje sa blagim talasastim konturama koji filteru daju prefinjen izgled.

Brižljiv odabir materijala i specifična konstrukcija filtera, plod posvećenosti renomiranih naučnika, uz prelepu kombinaciju srebrne i mlečno bele boje čine OMNIA AQUA filter za vodu idealnim rešenjem za čistu i zdravu vodu u vašem domu, vikendici, kancelariji, itd.

Funkcije filtera:

 • Prečišćuje vodu od hlora, teških metala
 • Uništava mikrobe, mikroorganizme i čestice nečistoće;
 • Uklanja organsku prljavštinu;
 • Oživljava prirodnu čistoću vode
 • Štiti životnu sredinu
 • Uklanja neprijatne mirise, ukuse, boje;
 • Pravi idealnu ravnotežu između magnezijuma i kalcijuma
OMNIA AQUA FILTER se sastoji od 5 slojeva različite filtracione namene, uz implementiranu foliju od srebra i zlata, pažljivo ukombinovanih, kako bi se postigao željeni efekat. Između tri sloja tkanine od mikrobioloških vlakana, nalazi se sloj aktivnog uglja i sloj odgovarajućeg zeolita.

U pitanju je OMNIA sistem filtriranja gde filtriranje voda iz česme počinje sa njenim prolaskom kroz srebrnu foliju, zatim kroz mikrobilošku tkaninu. Nakon tkanine, vodu perčišćuje aktivni ugalj, pa ponovo mikrobiloška tkanina. Po prolasku kroz drugi sloj tkanine, voda dolazi u kontakt za specijalkno prilagođenim zeolitom. Potom voda još jednom prolazi kroz tkaninu (treći sloj tkanine). Na kraju OMNIA filtracionog puta se nalazi zlatna folija - simbol OMNIA izvrsnosti.

S obzirom da je filtracioni kapacitet OMNIA AQUA filtera do 600l vode, godišnje korišćenje filtera ekvivalentno je potrošnji do 1600 flaša od 1.5l vode.

Upotrebom našeg filtera učestvujete u zaštiti životne sredine, zaštiti koja u plastici vidi jednog od najčešćih zagađivača ekosistema.

Zaštite sebe i prirodu jer „zdravlje je lepota“ i „lepota je zdravlje“.

IZGLED FILTERA NAKON PRE I NAKON UPOTEBE

Problemi sa vodom

Kamenac

Uzrok:

Kamenac nastaje kao posledica tvrde vode. Ukupnu tvrdoću vode čine karbonatna i nekarbonatna tvrdoća. Ova prva je zadužena za stvaranje kamenca i nju čine bikarbonati Kalcijuma (Ca) i Magnezijuma (Mg). Naša voda najčešće spada u grupu srednje tvrdih i tvrdih voda. Manifestacija problema: Nagomilavanje kamenca u bojlerima, na slavinama, u sistemiam za grejanje, na posuđu, na ravnim površinama u kupalitima i kuhinjama, itd.

Posledice:

Povećana potrošnja energije, veći računi za struju, smanjeni kapaciteti bojlera i rezervoara, povećana potrošnja deterdženeta i hemikalija za uklanjanje i ispiranje naslaga. Takođe, ukoliko konstantno pijemo tvrdu vodu to može ostaviti posledice i po naše zdravlje.
Kada reagovati:

Ukoliko je tvrdoća vode koju koristite veća od 12 °dH, potrebno je preduzeti mere za njeno omaksavanje. Sve vrednosti preko ove, definišu vodu kao tvrdu vodu.

Tvrdoća

Uzrok:

Ukupnu tvrdoću vode čine karbonatna i nekarbonatna tvrdoća. Jedinica mere koja se u Srbiji koristi za tvrdoću je Nemački stepen °dH. Voda u Srbiji je najčešće srednje tvrda i tvrda sa prosečnim vrednostima između 15 i 20°dH a često i znatno višim vrednostima. Manifestacija problema: Fleke na prozorima, tvrd veš nakon pranja, smanjen životni vek membrana za reverznu osmozu.

Posledice:

Povećana potrošnja vremena i energije, povećana potrošnja deterdženeta i hemikalija za omekšavanje. Takođe, ukoliko konstantno pijemo tvrdu vodu to može ostaviti posledice i po naše zdravlje.
Kada reagovati:

Ukoliko je tvrdoća vode koju koristite veća od 12 °dH, potrebno je preduzeti mere za njeno smanjivanje. Sve vrednosti preko ove, definišu vodu kao tvrdu vodu.

Visoka elektrolitička provodljivost

Uzrok:

Elektolitička provodljivost brojno izražava sposobnost posmatranog uzorka vode da provodi električnu struju. Jedinica mere za eletrolitičku provodljivost vode je S/cm (Simens po centimetru). Ova sposobnost vode u direktnoj je vezi sa prisustvom jona u vodi, odnosno njihovom koncentracijom i temperaturom vode. Gornja granična vrednost elektroprovodljivosti u vodi za piće je 1000 µS/cm na 20°C. U nekim tehnološkim procesima maksimalna dozvoljena elektroprovodljivost ili konduktivitet iznosi 50 µS/cm. Dok se u biohemijskim i mikrobiološkim laboratorijama zahteva provodljivost ispod 1 µS/cm, a nekad čak i ispod 0.1 µS/cm. Apsolutna čista voda ima provodljivost 0.055 µS/cm.

Posledice:

Ukoliko je reč o vodi za piće, unošenje vode povišene elektrolitičke provodljivosti je štetno po zdravlje. U tehnološki procesima povišen provodljivost može značajno da utiče na konačni proizvod odnosno konačni rezultat ispitivanja.