Pokloni i Putovanja

Za naše najvernije kupce smo pripremili razna iznenađenjaUkoliko preko Interneta ili telefonom poručite neke od naših proizvoda očekuju vas razni pokloni iznenađenja.

Ako preko Interneta ili telefonom zakažete prezentaciju na vašoj adresi, ulazite u našu nagradnu igru. Osvojite poklon putovanja u evropske gradove, more, zimovanje, besplatan boravak u apartmanima u Sokobanji u Vili Živković. I još puno vrednih poklona i usluga...

Kontaktirajte nas!

Posetite web prezentaciju Vile ŽivkovićVila Živković se nalazi u strogom centru Sokobanje, pored čuvenog hotela Zdravljak (koji obiluje terenima za fudbal, košarku, odbojku, tenis.....a ima i dva bazena). Preko puta Vile je centralni park sa igralistem za decu i tursko kupatilo-Amam (kupanje u bazenima i masaža). Iza Vile se nalazi pijaca i sumporna voda-Limun banja, kao i novoigrađeni Wellness centar "Soko terme". U ponudi imamo 4 novoopremljena ,standardizovana studija, sa Woolmark-ovom posteljinom i Bioprotectorom kao zaštitom od štetnih zračenja. Takodje pored kuće se nalazi lekovita česma za oči kao i bašta. Vila u ponudi ima internet, tv, kablovsku, klimu, čajnu kuhinju, terasu i kupatilo.

www.vilazivkovic.com