Program malih proizvoda

NOVO U PONUDI: HC KREME I DR ORTHOWAY PROIZVODI

HC kremeNovina u HC ponudi su prirodni kozmetički proizvodi. Osnova svih krema je med, pčelinji vosak, propolis i esencijalna ulja lekovitih biljaka. Koncentrovane su tako da dugo traju i zamenjuju dosta vecu količinu običnih krema. Nanose se na čistu i hidratantnu kožu. I što je jako važno i što mi sa ponosom možemo reći je; ono što ove kreme izdvaja iz mase ostalih je to što nemaju parabena u sebi! Paraben je inače naftni derivat koji se koristi za izradu sličnih proizvoda., a štetan je po naše zdravlje. U ponudi imamo;
Više


Preporučena cena: 3.600 dinara

Ortho cell čarape


Preporučuju se kod:
-smetnji cirkulacije u stopalima i potkoljenicama izazvanih aterosklerotskim promjenamana u velikim i malim krvnim sudovima
-kod dijabetične vaskulopatije
-hroničnih bolnih stanja izazvanih reumatskim bolestima ili posttraumatskim stanjima
-hronični osteomijelitis
-usporeno zarastanje preloma kosti
-dijabetička polineuropatija ili oštećenje živaca druge etiologije
Klinička istraživanja

Preporučena cena: 8.000 dinara

Pojas od vuneNapravljen je od originalne merino vune Wollmark kvaliteta. Idealna je zaštita od hladnoće i vlage. Antireumatski je, jer vuna apsorbuje i razgrađuje vlagu te tako štiti kosti i mišiće leđa. Jedna strana je čista runska vuna, a druga može biti pamučna-srebro.

Preporučena cena: 1.550 dinara

Vuneni pojas sa magnetima


Vuneni pojas sa magnetima je proizvod načinjen od čiste runske vune sa dodatom magnetnom trakom koja se nalazi unutar pojasa, a druga strana pamuk-srebro. Primarna namera mu je bila da štiti I greje lumbalni deo leđa kod ljudi koji u zimskom period provode dosta vremena napolju ili u prostorijama koje se slabo greju, stim što se pokazao kao veoma multifunkcijonalni proizvod. Tako da će vam dobro doći kada vas zaboli grlo, neki zglob (lakat, koleno…), pojavi se bol u vratu, ramenom pojasu ili kod dama u predelu donjeg stomaka. Jednostavno ga postavite na bolno mesto I zahvaljujući blagotvornom dejstvu magneta I umirujućem dejstvu vune na nerve, smiriće I ublažiće bol.

Preporučena cena: 2.400 dinara

Gel magnetni ulošci


Ovo je idealan proizvod za osobe koje imaju problema sa cirkulacijom, bolovima u nogama, problema sa venama, grčevima i zategnutosću misića u predelu krsta i leđa i sve to zbog predugog i zamornog hodanja i stajanja. Ulošci su izuzetno tanki i udobni za korišćenje u svakoj vrsti obuće. Univerzalne su veličine od broja 35 do broja 46. Sastavljeni od tečnog silikonskog gela i magneta. Magnet je odličan za ravne tabane, čukljeve i regulaciju cirkulacije. Mogu se prati i leti ih rashladite pa koristite, a zimi će vas zagrejati telesnom temperaturom.

Preporučena cena: 2.400 dinara

Relax jastuk


Pamučni jastuk sa dodatkom aloja vere medicinskog karaktera, vrhunskog anatomskog jezgra sa sintetiziranim vlaknima iznutra daje pravi osećaj udobnosti, komfora pri spavanju. Moguće je regulisati njegovu visinu, praktično pranje i održavanje navedeno na deklaraciji. Dimenzije 40x80cm, idealno rešenje za spondilozu, okoštavanja, bolove u vratnom delu. Obezbeđuje pravilan protok kiseonika, time regulišete probleme sa hrkanjem, dobar za srčane bolesnike i sve kojima je stalo do zdravlja i kvalitetnog zdravog sna.

Preporučena cena: 6.000 dinara


Vuneni prsluk


Woolmark prsluci su novi proizvodi na trzistu sastavljeni u spoljnom delu od prirodnih materijala eko koze Ili srebrnih vlakna a iznutra je visokokvalitetna merino Australiska vuna.Takodje unutrasni deo vune ima dodatak magneta kao terapije uz lumbalni deo I duz cele kicne.Prsluci ce omoguciti na prirodan nacin poboljsanje cirkulacije I ublazenje reumarskih tegoba.Model sa eko kozom se radi iskljucivo u braon boji I ima kragnu tako da je dobar za vratni deo , ima dodatak dzepova.Idealan je za starije osobe a odlican je preventivni proizvod za svakodnevnu upotrebu.Lako se odrzava cistim savetujemo rucno pranje mlakom vodom I redovno luftiranje kada je vlazno.Mozete ga naruciti u vasoj zeljenoj dimenziji.

Preporučena cena: 18.000 dinara

Vunene kolenice


Woolmark kolenice su odlican novi proizvod napravljen od merino Australiske vune iznutra sa dodatkom magnetne trake a spolja su srebrna vlakna.Proizvod je namenjen ljudima sa problemima zglobova u predelu kolena, ramena I lakta.Idealan je za boboljsanje sportskih povreda,lose cirkulacije,reumatskih tegoba.Pere se rucno u mlakoj vodi I luftira kada je vlazno.Savetujemo pre koriscenja da se na zglobove namaze na vljazno telo gel koji imamo u ponudi I saceka par minuta da upije a onda postavljamo par nasih pojaseva.Nema vremensko ogranicenje koriscenja vec sami osetite njegovu pravu funkciju I poboljsanje.

Preporučena cena: 2.400 dinara

Šampon - aloja, zelena jabuka


Jedini šampon za pranje vunenih prouzvoda. Prati u mlakoj vodi na 30 stepeni, jedan čep = jedna doza.

Preporučena cena: 1.500 dinara

Magnetne narukvice


Magnetoterapija se najčešće koristi za poboljšanje cirkulacije i uklanjanje bolova. Upravo je taj analgetski učinak magneta najviše istraživan u svetu.A i način na koji deluju na organizam, i kod kojih tegoba su najefikasniji.
Pročitajte više

Preporučena cena: 12.000 dinara /18.000 dinara/24.000 dinara u zavisnosti od modela

Cena medaljona/priveska: 25.000 do 30.000 dinara u zavisnosti od načina plaćanja