HC Tesla Premium Ploča

Možete je koristiti koliko god želite - sve dok ne osetite da ste dovoljno energetski “jaki”.

Oblik:HC Tesla Premium ploča se proizvodi u dimenziji 18,9 x 18,9 cm. Prečnik delovanja ploče je od 9 do 12 metara u optimalnim uslovima.

Delovanje:

HC Tesla Premium Ploča - generator kosmičke energije - pomaže u lečenju :

• migrene i nesanice
• reumatskih oboljenja
• spondiloze i artroze
• distorzije i distenzije
• post-traumatskih stanja
• kontuzija, povreda i bolova
• osećanja mučnine i povraćanja
• ublažava posledice stresa
• eliminiše umor i iscrpljenost
• podstiče proces regeneracije ćelija
• podiže nivo energije
• štiti od elektromagnetnog zračenja i još mnogo toga...

Cena: 36.000 dinara

Način primene


HC Tesla Premium Ploču možete koristiti koliko god želite - sve dok ne osetite da ste dovoljno energetski “jaki”.

HC Tesla Premium Ploču možemo koristiti da otklonimo negativne vibracije u hrani i vodi tako što ćemo ih postaviti ispod posuda u kojima se nalaze. Biljke takođe možemo zalivati vodom tretiranom HC Tesla Premium Pločom i primetićemo da brže rastu.

HC Tesla Premium Ploča nije zamena za klasične metode lečenja, već pomoćno sredstvo koje pomaže da energiju održavamo na visokom nivou.

Neželjena dejstvaHC Tesla Premium ploča nema neželjena dejstva.

Rok trajanjaNeograničen.

Sadržaj paketaHC Tesla Premium Ploča sadrži:

• Premium pakovanje
• Uputstvo
• Hologram

HC Tesla Premum PločaNakon 50 godina od nastanka prve Tesline purpurne ploče, na tržište stiže PREMIUM proizvod - HC Tesla Premum Ploča. Teslina ploča je po statistici inostranih sajtova prodata u više od 50 miliona primeraka i upravo ta činjenica ukazuje da je Teslina ploča najpopularniji proizvod alternativne medicine svih vremena u svetu.

HC Tesla Premum Ploča se proizvodi na sličan način kao i Teslina ploča, sa pojačanim dejstvom i pozitivnim efektima. HC Tesla Premium Ploča ima integrisane 3 dodatne blagotvorne frekvencije iz Solfeđo sprektra frekvencija, Premium boju i stiže u ekskluzivnom pakovanju.

HC Tesla Premum Ploča pomaže kod mnogih zdravstvenih problema, poboljšava opšte stanje organizma, pomaže kod problema sa nesanicom, glavoboljom, ubrzava regeneraciju ćelija, pomaže kod bolova, povreda, poboljšava raspoloženje, podiže nivo vitalne energije i još mnogo toga.

HC Tesla Premum Ploču takođe možete koristiti za energizaciju vode. Dovoljno je da postavite ploču ispod čaše ili bokala vode 10-15 minuta i to postaje informisana voda. Takva voda je mekša za piće, doprinosi boljem zdravlju i preventivi bolesti.

Ideja za ovaj proizvod datira iz još davne 1971. godine, kada je Teslin prijatelj i asistent - Ralf Bergstreser napravio prvu Purpurnu Ploču na osnovu saznanja koje je imao od Nikole Tesle. Purpurna ploča, kao i HC Tesla Premium Ploča deluje na principu akumulacije i transmisije Univerzalne energije, koja prožima ceo univerzum, a kao takva pominje se vekovima. Univerzalna energija, primarna supstanca, za koju je Nikola Tesla tvrdio ispunjava ceo Univerzum naziva se još i Prana, Tahjonska Energija, Radijantna Energija, Energija Nulte Tačke...

Specijalan proces proizvodnje HC Tesla Premum Ploče omogućava nam da stvorimo jako polje Tahjonske (Univerzalne) Energije i upravo zato imamo pomenute pozitivne efekte. HC Tesla Premum Ploča se pravi od najkvalitetnije vrste aluminijuma, koji je Nikola Tesla nebrojeno puta pominjao kao metal budućnosti i dodeljivao mu gotovo "magična" svojstva, koja će se tek u budućnosti otkriti.

Između ostalog, HC Tesla Premum Ploča deluje na povećanje fizičke i psihičke energije, na kvalitet sna, usporava proces starenja i stvara osećaj mira i blagostanja.

HC Tesla Premium Ploča se po obliku, sastavu i veličini razlikuje od mnogih proizvoda koji su na izrađeni na principu istraživanja i saznanja Nikole Tesle, pa je samim tim i dejstvo višestruko jače.

HC Tesla Premum Ploča nema nikakvih kontraindikacija pa je možete koristiti koliko god želite.

HC Tesla Premum Ploča je potpuno neškodljiva po zdravlje.