Za one koje imaju probleme sa alergijskim oboljenjima, bronhitisom, astmom, alergijskim rinitisom, svrabom u očima, kijavicom, jutarnjim kašljem.

Mnogi stručnjaci i lekari specijalne bolnice za plućna i alergijska oboljenja su dali jedno stručno mišljenje da je ovo zaista jedna vazdušna banja i terapija za svaki dan. Jer kao što znamo čovek spava trećinu svog života, a kako spava tako ce se i probuditi..

Koristite naše proizvode i zaista cete smanjiti takva oboljenja, lakše ćete disati, a oni koji su zdravi trebalo bi da koriste ovakve proizvode preventivno, pa normalno da bi ste sačuvali svoje zdravlje.

Čovek prespava 1/3 svog života , pa je zato i važno šta udišemo, a drugu trećinu provede u dnevnoj sobi ili na poslu u zatvorenom prostoru. Grinje možete da zaboravite korišćenjem naših proizvoda...

ZagađenjeZagađenje prouzrokuju u velikim metropolama najčešće prevozna sredstva te tako nastaje povišen nivo sumpora u duplo većoj meri neogo dozvoljenoj. Blizina fabrike, industrijskog dela može znatno ugroziti vazduh koji dišete.

Kućni ljubimci, dlake, perje, grinje, kućna prašina, polen, tepisi, nameštaj... I klimatske promene, velika količina vlage i slično.
Air Purifier


Karakteristike:


Napajanje: ugrađena baterija 300mAh
USB napajanje TYPE-C, punjenje 2-3h
Sa punom baterijom može raditi do 24h
Bez zamene filtera. Jednostavno se uključuje i isključuje pritiskom na dugme ON/OFF
Bučnost 5db (tihi rad bez buke)