Dušeci

Najudobniji i najzdaviji dušeci

Dušeci su izrađeni od najkvalitetnijih jezgra.

Sastav: poliuretan i polietilen Tvrdo HR jezgro vam daje pravu podporu kicmi i osećaj rasterećenja nakon prespavane noći . Visine 14 cm i mekog anatomskog jezgra memori pene koji daje udobnost, prijatnost, komformnost, i zdrav san visine 3cm. Ove dve celine se spajaju i čine dušek 17 cm visine te po karakteristikama imamo tvrdu i meku stranu koju možemo rotirati po potrebi.

Oblaže se jezgro navlakom pamučnom ili sintetiziranim, a postoji i najbolja zaštita dodatak karbonske mreže ugljenika i antielergenta. Kompletan dušek tako urađen i naručen isključivo radimo za vas po vašoj meri đirine i dužine: bracni-singl-decije. Oblažemo pamučnom navlakom sa dodatkom srebrnih niti celo jezgro u tri nijanse bela,krem,crna. Pamuk kod nekih modela se utapa u kamilicu kao pravi antielergent, a sa srebrom regulisemo pojavu virusa i bakrerija nastale znojenjem našeg tela/kože najvećeg organa. Iz ovih razloga i njima sličnim nastale fleke i neprijatni miris otklanjamo pranjem kompletne navlake za dušek.

Ove modele dušeka savetujemo svima koji žele zdrav san. Čovek prespava 1/3 svog života te je jako bitno na čemu spavate, pošto i od toga zavisi kako se ujutru budite. Nema boljeg odmora do zdravog sna. A pošto na tržistu nema nove kičme, najbolje rešenje je nov visoko kvalitetan anatomski dušek.

Idealan za sve generacije, a radi se u svim marama I dimenzijama. Biti zdav za nekog nije sve, ali imati sve osim zdravlja vam neće mnogo pomoci u životu.